Zabava

  • Zabava
  • Zabava
  • Zabava

Pretpostavljamo da vas zanima gdje se u Biogradu i okolici dobro zabavlja, a ovo su neke od naših preporuka:

 

ZABAVNI PARK MIRNOVEC

Dobre vijesti za sve ljubitelje ludog provoda! U neposrednoj blizini Biograda, točnije između Biograda i Crvene luke otvoen je prvi tematsko zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske adrenalinske centre. Park se prostire na 45 000 četvornih metara sa 24 atrakcije podjeljene u 3 tematske cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara namijenjenih djeci, tinejđerima te obiteljima. U parku će se nalaziti raznovrsna ugostiteljska  ponuda, trgovine, suvenirnice, zabavne igre, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se od 100 kn za djecu školskog uzrasta, te 190 kn za odrasle. Djeca koja slave rođendan imat će besplatan ulaz , a bit će i posebna ponuda za mlade parove koji se žele vjenčati u parku, te organizirati zabavu za svoje uzvanike. Park će stajati na raspolaganju i tvrtkama za korporativne evente i team buildinge.

 

COCTAIL BAR POCCO LOCCO

Noćni coctail bar Pocco Locco nalazi se na šetnici Dražice, prema uvali Soline, te je omiljeno mjesto zabave koje preferira domaća mladež, kao i posjetitelji i turisti tijekom ljetnih mjeseci. Dobar provod je zajamčen za sve generacije.

 

CAFFE BAR ŠKVERIĆ

Caffe bar  u mirnom dijelu Biograda, uz šetnicu i plažu Bošana. Ugodna atmosfera u hladu maslina s pogledom na Pašmanski kanal. Škverić je omiljeno mjesto za jutarnju kavu, te ljetna nezaobilazna destinacija za popodnevno  ćaskanje u hladu, i idealno mjesto za uživanje u glazbi (bandovima) koji povremeno gostuju. Jednom riječju Škverić - miris jutra, ugodna popodneva i nezaboravne večeri.Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com