Plaže

  • Plaže
  • Plaže
  • Plaže

Biograd ima tri glavne gradske plaže- Bošana, Dražice i Soline.

 

BOŠANA

Šljunčana plaža Bošana nalazi se na sjeverozapadnoj strani grada Biograda na Moru, blizu marine Kornati, te je udaljena 10 minuta laganog hoda od centra mjesta. Nastavno na plažu Bošanu pješke se može prići skrivenim uvalama pogodnim za intimniju atmosferu, te i manjoj pješčanoj plaži u smjeru Sv Filip i Jakova putićima pokraj maslinika.

Od 2009. godine plaža Bošana ima oznaku plave zastave, međunarodno priznanje za iznimno čiste, kvalitetne i uredne plaže.

Na ovoj plaži nalaze manji ugositeljski objekti - kafići, restoran i fast food. Popularna je među obiteljima sa malom djecom zbog sadržaja poput pješčanog igrališta i aqua parka, ali i zbog postepenog prilaza u more. Na plaži se nalazi i teren za odbojku na pijesku, te je moguće iznajmiti brodicu, pedalinu, ležaljke i suncobrane.  Opremljena je tuševima i kabinama za presvlačenje.

Kada se poželite maknuti od jakih sunčevih zraka, caffe bar "Škverić" pružit će Vam potrebno osvježenje i ugodnu atmosferu u hladu maslina.

DRAŽICA

Na jugoistočnoj strani Biograda, nedaleko od centra nalazi se glavna gradska plaža Dražica. Dražica je šljunčana plaža sa dosta hlada, proteže se uzduž uređene šetnice sa brojnim sadržajima poput kafića, restorana, zalogajnica i štandova sa suvenirima. Tu su također dostupne usluge poput masaže na otvorenom, animacije za djecu, najam pedalina, skutera i plovila,. Na plaži se nalazi i aqua park  te veliki vodeni tobogan.

Plaža Dražica opremljena je tuševma i kabinama za presvlačenje. Ulaz u more je postupan, a uređen je i prilaz za invalide.

Plava zastava kao dokaz čistoće i uređenosti vijori na ovoj plaži od 2006 godine.

 

SOLINE

Plaža Soline se nadovezuje na plažu Dražice, te je također opremljena raznovrsnim sadržajima i brojnim kafićima duž lijepo uređene šetnice. Smještena u borovoj šumi, nedaleko od kampova, ova plaža obiluje hladom, osim u djelu gdje se nalazi sama pješčana uvala (50m). U  blizini se nalaze teniski tereni, teren za odbojku na pijesku, te raznolika ponuda rekvizita i opreme za razne aktivnosti. Uz luna park, igraonice, vodeni park 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com