Ronjenje

  • Ronjenje
  • Ronjenje
  • Ronjenje
  • Ronjenje
Istraživanje tajnovitog morskog dna - upoznajte životinjski svijet i koraljne grebene na biogradskom području.

Niste mogli odabrati bolju lokaciju za istraživanje tajnovitog morskog dna od biogradskog područja obzirom da sve više ronioca posjećuje Biograd u želji da upoznaju životinjski svijet ili istraže koraljne grebene.

Što je toliko uzbudljivo u ronjenju?

Hrvatska , posebno Biogradsko područje je poznato po očuvanju okoliša.Budući da u našem podneblju nema teške industrije, more je kristalno čisto i vidljivost je veća od 30 m. Grebeni su obrasli koraljnim formacijama koje su prirodno stanište mnogim vrstama biljnog svijeta poput različitih vrsta riba, školjaka, rakova, spužvi, crvenih i žutih koralja i sl.. Tome pogoduje i zabrana izlova koja datira još iz 1980 godine. Kristalna bistrina mora u kombinaciji s šarenim životinjskim svijetom jamči nezaboravno iskustvo koje ćemo rado podijeliti sa vama.

Pretraživanje olupina morskog dna

Kao  dodatak ronjenju , sve popularnija atrakcija je također i pretraga morskog dna u potrazi za raznim ostacima minulog vremena, kojih ima napretek na području biogradskog podmorja. Posebno su zanimljivi ostaci olupine putničkog broda iz 1914 godine, te Francesca Rimini, talijanskog ratnog broda iz 1944 godine, kao i razni ostaci rimskih amfora iz 1 stoljeća. Prema svjedočenjima mnogih posjetitelja  podmorja, to je jedno od nezaboravnih životnih iskustava.

 Jedni od najvećih stručnjaka u ronjenju ovog područja organiziraju razne vrste tečajeve za početnike, te  razne programe za iskusne poznavatelje morskog dna, u dobi od 8-88 godina. Sva oprema odgovara europskim standardima, dok su instruktori visoko kvalificirani, te imaju dugogodišnje iskustvo.

Nude Vam 5  različitih vrsta programa:

NAPREDNO RONJENJE- gdje vam licencirani PADI instruktori  pomažu unaprijediti vaše vještine ronjenja, te samopuzdanje pod vodom.

SPECIJALIZIRANI TEČAJEVI  - služe Vam da proširite svoje ronilačke horizonte i boravak pod vodom učinite još zabavnijim. Nudimo vam mogućnost dubinskog ronjenja, ronjenja u potrazi za morskim olupinama, noćnog ronjenja te podvodnog fotografiranja,koje je u zadnje vrijeme postalo vrlo popularno.

SPASILAČKI RONILAČKI TEČAJEVI  - ili drugim riječima "Izazov". Tečaj se temelji na vašim već savladanim vještinama, te proširuje vaše znanje. Naučiti ćete kako izbjeći sve vrste mogućih problema  pod vodom te kako se s njima i suočiti, ukoliko se eventualno pojave.

ISTRAŽIVAČKO RONJENJE- ukoliko ste oduvijek htjeli isprobati roniti, ovaj program je upravo stvoren za vas! Upoznat ćemo vas sa svim čarima ronjenja,vjerujemo da niste niti mogli zamisliti koliko ustvari to može biti zabavno.

POČETNIČKO RONJENJE - gdje ćemo vas naučiti početničkim tehnikama ronjenja,te upoznati s raznim morskim pustolovinama.

Ovo su neki od programa koje bismo vam preporučili:

RONJENJE  NA DAH

Ovaj  program je vaš uvod u podvodni svijet. Početni model programa vam daje priliku doživjeti podvodni svijet, u ograničenom vodenom prostoru  ili otvorenom okruženju vode, bez obveze prema daljnjem certificiranju.
Pri završetku zaradit ćete SSI priznanje.

Minimalna dob: 8/10

Preduvjeti: nema
Bazen / ograničena  voda: 1/0
Otvoreni uroni: 0/1
Najveća dubina pri treningu: 5 m
Duljina trajanja: nema


RONJENJE  U OTVORENIM VODAMA

Ovaj globalno priznati program je najbolji način za početak vaše doživotne avanture kao certificirani ronilac. Personalizirani trening u kombinaciji s treningom u vodi omogućuje vam stjecanje vještina i iskustva potrebnog da bi ronjenje postalo istinski ugodno. Zaradit ćete  SSI Open Water Diver certifikat.

Minimalna dob: 10

Preduvjeti: nema
Teoretska nastava: online program

Bazen / ograničena voda:6
Uroni u otvorenoj vodi: 4
Maksimalna dubina treninga:18 m(60 stopa) (+ 15 g)
Duljina trajanja: 16-23 sata


Ljubazno i stručno osoblje ronilačkog kluba će vam u svakom trenutku stajati na raspolaganju, a pružena usluga će zajamčeno biti zavidne kvalitete.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com