Istraživanje 3 u 1

  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
  • Istraživanje 3 u 1
Višednevna planinarska avantura koja osim izazova po škrapama obližnjih otoka uključuje i razgled vranskog područja uz pješačenje planinarskom stazom.

Istraživanje 3 u 1 - brdo, jezero, more

Pustolovine po škrapama otoka Pašmana, Kornata i Dugog otoka, pješačenje planinarskom stazom Vrana, te razgled povijesnih ostataka Vranskog područja.

U geografski malom području Biogradske rivijere sadržana je velika raznolikost. Razigrani arhipelazi otočja obiluju netaknutom prirodom, brojnim uvalama, tajnovitim morskim dnom te starim ribarskim kućicama, idealnim oazama za robinzonski turizam uz najveće hrvatsko jezero - Vransko jezero. Ovo je močvarno i prirodno stanište ptica te mnogobrojnih vrsta riba. To je i područje osebujne specifičnosti i bioraznolikosti, a ostatci tisućljetne povijesti, kao i autohtona gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, ispunit će očekivanja svakog gosta. Osim toga, blagodati ovoga kraja pružaju idealan temelj brojnim inačicama aktivnog odmora.

Upoznajte život i duh otočnog stanovništva, udahnite miris mora s najviših vrhova kornatskih hridi, odakle pogled seže prema pučini i beskrajnom plavetnilu.    

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do četiri dana, tijekom cijele godine.

Okvirni program aktivnosti za četverodnevni aranžman obuhvaća:

1. - 3. dan: planinarenje i pješačenje na području Kornata, otoka Pašmana, vožnja brodom uz noćenje na brodu i u robinzonskim kućicama;

4. dan: razgled jezera i povijesnih ostataka ravnokotarskog dijela, te pješačenje planinarskom stazom Vrana.

 

Aranžman se može realizirati za grupe do 20 osoba, uz mogućnost smještaja  u robinzonskim kućicama na otoku ili smještaju sa tri zvjezdice u Biogradu na Moru. Prijevoz je moguć brodom ili u našoj organizaciji, a stručno vođenje je dostupno na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku. Obratite nam se za izradu konačne ponude i detalja za Vaš istraživački izlet.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com