Opijeni morem

  • Opijeni morem
  • Opijeni morem
  • Opijeni morem
  • Opijeni morem
  • Opijeni morem
Provedite aktivni odmor uživajući u ljepotama Pašmanskog kanala, uz jedrenje, istraživanje morskog dna i razgled zanimljivosti na otocima u blizini Biograda.

Opijeni morem - u krilu jedra i tirkiza

Obilazak otoka Galešnjaka (otok ljubavi, srcolikog oblika) i Gnalića -sa zbirkom ostataka potonulog broda iz 60-tih godina 20. stoljeća, te posjet gospodarskom imanju i uživanje u degustaciji otočnih delicija.

Ukoliko odmor želite provesti aktivno, vodimo vas u pustolovinu života! Biogradsko je područje poznato po očuvanju okoliša. U našem podneblju nema teške industrije, more je čisto, a vidljivost odlična. Grebeni su obrasli koraljima i prirodna su staništa mnogih vrsta biljnog svijeta kao i riba, školjaka, rakova i spužvi. Kristalna bistrina mora u kombinaciji sa šarenilom flore i faune Pašmanskog kanala jamči nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se u pretraživanju morskoga dna u potrazi za ostatcima minulog vremena - amforama i ostalim potopljenim blagom. Prema svjedočenjima mnogih posjetitelja podmorja, to je jedno od nezaboravnih životnih iskustava. Kao dodatak ronjenju, sve popularnija atrakcija je i jedrenje. Uživat ćete u čarima latinskog jedra tradicionalne gajete, okupani solju i vjetrom u kosi, pod vodstvom naših iskusnih mornara.

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana u periodu od lipnja do listopada.

Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak i obilazak Pašmana;

2. dan: jedrenje Pašmanskim kanalom starinskom tradicionalnom gajetom;

3. dan: ronjenje biogradskim podmorjem i  istraživanje morskoga dna, posjet obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.

 

Aranžman se može realizirati za grupe do 20 osoba. Nudimo mogućnost prijevoza, te smještaj u privatnom smještaju s tri zvjezdice, hotelima i  robinzonskim kućicama. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podatci su okvirni, pa Vas molimo da nam se obratite za izradu detalja i konačne ponude.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com