Plaže

  • Plaže
  • Plaže
  • Plaže
  • Plaže

Biograd posjeduje 3 glavne gradske plaže, Bošana, Dražice i Soline.

 

BOŠANA

Šljunčana plaža koja se nalazi na sjeverozapadnoj strani grada Biograda, odmah pored marine Kornati, te je povezana primorskom cestom do Sv. Filipa i Jakova.

Na plaži se nalaze sadržaji poput odbojke na pijesku, zabavnih sadržaja za djecu- ljuljačke , klackalice i sl, manji aqua park  te  nekoliko manjih ugostiteljskih objekata,  i fast food. Moguće je iznajmiti pedalinu te ležaljke i suncobrane. Ukoliko želite pobjeći od sunčevih zraka, caffe bar "Škverić" vam pruža  osvježenje u hladu masline.

Plaža je također opremljena tuševima te kabinama za presvlačenje. 

 

DRAŽICE

Na jugoistočnoj strani Biograda nalazi se niz prekrasnih plaža smještenih u srcu borove šume. Tu se nalaze hoteli Ilirija i Adriatic, a nastavlja se šljunčanom plažom Dražice.

Duž same plaže proteže se lijepo uređena šetnica sa brojnim sadržajima poput kafića, restorana, zalogajnica, štandova s palačinkama, fast food, trgovine, te štandovi s potrepštinama za plažu i suvenirima.

Tu su također dostupne usluge poput masaže na otvorenom, animacije za djecu, najam pedalina, skutera, kanua, čamaca i sl. Na plaži se nalazi veliki vodeni tobogan, te aqua park, idealan za uživanje obitelji s djecom.

 Na plaži se nalaze i tuševi te kabine za presvlačenje. Ulaz u more je postupan, a uređen je i prilaz za invalide. Plava zastavica kao ponos ove plaže, te dokaz čistoće i  uređenosti vijori od 2006 godine.

 

 

SOLINE

 Plaža  se proteže duž lijepo uređene šetnice, te se nadovezuje na plažu Dražice. Uvala Soline je pješčani dio s postupnim ulazom u more, idealan za obitelji s malom djecom. Također okružena brojnim kafićima, i sadržajima koji se protežu duž šetnice od plaže Dražice do same uvale otkud se nastavlja do kampa Ilirija. Ulaz u more je postupan, te je osiguran prilaz za invalide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com