Zaštita osobnih podataka

    1. UVOD

    Putnička agencija Škver Tours, koja djeluje u sklopu tvrtke Škver Tours d.o.o. za usluge i putnička agencija (u nastavku: Agencija) priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje prikupi putem web stranice https://www.skver-tours.com.

    Agencija prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, prijevoznik, osiguranje i sl).

    Smatrat ćemo da korištenje mrežnih stranica ili usluga Agencije predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

    2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

    Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali pri zahtjevu za rezervaciju usluga Agencije ili web stranice https://www.skver-tours.com.

    Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom, te po potrebi papirnatom obliku, pri čemu  se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima Agencija će koristiti samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

    3. REZERVACIJA

    Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili drugih usluga Agencije, bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i e-mail adresa) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji (smještaja, prijevoza, osiguranja i pratitelja putovanja). 

    Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni, i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja. 

    4. KOLAČIĆI

    Kolačići (engl. cookies) omogućavaju Agenciji prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na mrežnim stranicama Agencije (npr. na kojim dijelovima stranice se korisnici zadržavaju najduže, koji se preglednik koristi i slično.) 

    Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja https://www.skver-tours.com na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja stranica Agencije.

    Agencija zadržava pravo korištenja kolačića na https://www.skver-tours.com, no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku. 

    6. DIGITALNI MARKETING

    Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Agencije. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

    Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@skver-tours.com.

    7. SIGURNOST

    Agencija poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

    Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Agencije, odnosno da se isti izmijene ili obrišu, slanjem zahtjeva na reception@skver-tours.com

    8. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

    U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na stranicama Agencije s ciljem upoznavanja korisnika. 

     

    Škver Tours d.o.o. za usluge i putnička agencija

    Kornatska 1, 23210 Biograd na Moru

    reception@skver-tours.com

    01.02.2023.


Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com