Naša lokacija

    Biograd na Moru

     

    se nalazi u središnjoj Europi. Hrvatska ima nekoliko zračnih luka. Otprilike tri sata vožnje od Biograda nalazi se zračna luka Zagreb. Croatia Airlines, German Wings, Lufthansa, British Airways, Wizz Air i mnogi drugi vrše slijetanja na zagrebački aerodrom. Nakon slijetanja, postoje brojne lokalne linije prema Biogradu.

    Spliski aerodrom nalazi se sat i petnaest minuta udaljen od Biograda.Također letove vrše poznate kompanije poput Craotia Airlines, German Wings, Lufthansa, Easy Jet, British Airways i Wizz Air fly. Najbliži aerodrom je Zadar (Zemunik). Nalazi se 25 km udaljen od Biograda, te je lako dostupan automobilom i autobusom. Letovi iz Njemačke su sljedeći: German Wings iz Cologne, Bonn i Sttutgart, Ryan Air iz Dussedorfa, Weeze i Frankfurt, Intersky iz Friedrichshafena. Iz Velike Britanije možete stići sljedećim letovima: Ryan Air iz Londona, Dublina i Edinghburga. Ryan Air također leti iz Stockhloma (Švedska) za Zadar.

    Croatia Airlanes, Sky Europe, Lufthansa i Ryan Air, svi lete za Zadar. Aerodrom  Zadar je adaptacijom pista, te otvaranjem novih omogućio dostupnost sve većem broju aviokompanija.

    Dostupnost Biograda za zemlje poput Austrije i Italije moguće je najčešće automobilima. Do Biograda možete iz Graza (Austrije) autoputom do Zagreba. Iz Italije je najidealnije iz Trsta preko Rijeke, ili eventualno trajektnom linijom Ancona Zadar.

    Iz Slovenije autoput vodi Ljubljana-Biograd, ili Rijeka Zagreb.

    Jednom kad stignete na aerodrom možete koristiti usluge međugradskog lokalnog prijevoza ili nas kontaktirajte kako bi vam preporučili najam automobila ili taxi kompaniju koja će vas dovesti do naše poslovnice na adresi Kornatska 1, 23210 Biograd na Moru.

     


Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com